Booking og betaling

Vår 14 dagers kanselleringsfrist gjelder uansett omstendighet. Det betyr at dersom du av en eller annen grunn blir forhindret fra å benytte din booking hos oss må du ta kontakt med ditt forsikringsselskap og høre om reiseforsikringen dekker oppholdet for deg.

Vi har lang og god erfaring med alle forsikringssaker og har et godt samarbeid med flere forsikringsselskaper. Dersom du behøver et midlertidig sted å bo grunnet vannlekkasje, brannskader, oppussing eller lignende, ta kontakt med oss så ordner vi alt det praktiske rundt bookingen direkte med forsikringsselskapet. 

Vi har 14 dagers kansellerings- og endringsfrist. Det betyr at du kan kansellere eller endre reservasjonen din gebyrfritt inntil 14 dager før ankomstdato. Dersom du ønsker å kansellere når det er under 14 dager igjen til innsjekk vil du bli belastet for hele eller deler av oppholdet. 

Du kan betale med kredittkort, LinkPay eller faktura. Vi godtar ikke kontant betaling. Vi opererer med forhåndsbetaling så for kortere opphold må hele bookingen betales 14 dager før ankomst. Ved lengre opphold kan man avtale månedlig betaling. Ved fakturering (utenom avtalekunder) krever vi et depositum reservert på et kredittkort som vil bli frigitt ved utsjekk. Vær oppmerksom på at det kan ta noen dager fra beløpet er frigitt til det er synlig på din konto avhengig av hvilken bank du bruker.

Dersom du har bestilt flere leiligheter vil vi gjøre så godt vi kan for å plassere disse reservasjonene så nærme hverandre som mulig.

Det er dessverre ikke mulig å velge en spesifikk leilighet. Du må gjerne gjør oss oppmerksom på eventuelle preferanser når det kommer til adresse, etasje etc. og vi vil gjøre vårt beste for å imøtekomme dine ønsker.

Dersom du ønsker å forlenger er det viktig at vi får beskjed i god tid før opprinnelig utsjekksdato. Så lenge vi har ledige leiligheter er det ikke noe problem å forlenge ditt opphold. Ta kontakt med oss på post@bjorvika-apartments.no eller på telefon +47 48 60 53 33.

Ja. Vi har siden oppstarten hatt et godt samarbeid med flere små og store bedrifter. Ta kontakt med oss på post@bjorvika-apartments.no eller på +47 21 38 01 88 og vi vil skreddersy en avtale som passer din bedrift.