Innsjekk og utsjekk

Alle våre leiligheter ligger i samme område men på forskjellige adresser. Vi sender deg en sms med adressen til din leilighet dagen før innsjekk. De forskjellige adressene er Platous Gate 29/31/33, Mandallsgate 10/12/14/16/18 og Rubina Ranas Gate 3/6/9/10/12/14.

Dersom du ikke har mulighet til å sjekke inn selv kan du gjerne få noen til å sjekke inn for deg. Husk å gi oss beskjed om dette på forhånd. Siden vi sjekker betalingskort og legitimasjon ved innsjekk må kopi av dette medbringes av personen som sjekker inn eller sendes på mail i forkant av innsjekksdatoen. Vi behøver også at du selv kommer innom kontoret dagen etter for å signere leieavtalen.   

Normal rutine ved innsjekk er at våre gjester ringer oss på +47 48 60 53 33 når de kommer frem til leilighetsadressen. Dersom du ikke har mulighet til dette kan du gjerne komme til vårt kontor og vi vil ta deg med til leiligheten. Kontoret vårt ligger vis a vis Skatt Øst i Schweigaards Gate 15B.

Innsjekk etter ordinær åpningstid må alltid avtales på forhånd da det avhenger av om personen som jobber på kvelden har mulighet til å bli værende lenger på jobb. Merk at det også vil påløpe et gebyr pålydende kr. 400 per påbegynte time etter kl. 23:00.

Vi kan dessverre ikke love tidlig innsjekk da det avhenger av når leiligheten er klar. Men dersom leiligheten skulle være klar på et tidligere tidspunkt kan du selvfølgelig sjekke inn tidligere.

Vi kan ikke love senere utsjekk da det kommer an på når vi må ha leiligheten klar til neste gjest. Men egen avtale om senere utsjekk kan gjøres med kontoret dersom det er mulighet for det.

Ja, av sikkerhetsmessige årsaker må alle gjester kunne fremvise betalingskortet samt gyldig legitimasjon ved innsjekk. Vi kan dessverre ikke la dere sjekke inn dersom dette ikke kan fremvises med mindre det er gjort andre avtaler på forhånd.

Utsjekk er senest kl. 12:00 på avreisedagen.

Vi har innsjekk mellom kl. 15:00 og 23:00. Vi vil sende deg en sms med adressen til din leilighet dagen før ankomst. Ring oss på +47 48 60 53 33 når du kommer frem til leiligheten og en av våre hyggelige ansatte vil komme å møte deg for innsjekk. Her gir vi deg nøklene og gir deg en omvisning i leiligheten.