Flytte inn og ut

Alle våre leiligheter ligger i samme område men på forskjellige adresser. Vi sender deg en sms med adressen til din leilighet dagen før ankomst. De forskjellige adressene er Platous Gate 29/31/33, Mandallsgate 10/12/14/16/18 og Rubina Ranas Gate 1/3/6/9/10/12/14.

Normal rutine ved innsjekk er at våre gjester ringer oss på +47 48 60 53 33 når de kommer frem til leilighetsadressen. Dersom du ikke har mulighet til dette kan du gjerne komme til vårt kontor og vi vil ta deg med til leiligheten. Kontoret vårt ligger vis a vis Skatt Øst i Schweigaards Gate 15B.

Innflytting etter ordinær åpningstid må alltid avtales på forhånd da det avhenger av om personen som jobber på kvelden har mulighet til å bli værende lenger på jobb. Merk at det også vil påløpe et gebyr pålydende kr. 450 per påbegynte time etter kl. 23:00.

Vi kan dessverre ikke love det, da det avhenger av når leiligheten er klar. Men dersom leiligheten skulle være klar på et tidligere tidspunkt kan du selvfølgelig sjekke inn tidligere.

Vi kan ikke love det, da det kommer an på når vi må ha leiligheten klar til neste leietaker. Men egen avtale om senere utflytting kan gjøres med kontoret dersom det er mulighet for det.

Ja, av sikkerhetsmessige årsaker må alle gjester kunne fremvise betalingskortet samt gyldig legitimasjon. Vi kan dessverre ikke la dere flytte inn dersom dette ikke kan fremvises.

Nei. Utvask av leiligheten er inkludert i leieprisen men leiligheten skal være ryddig og søppelen skal være tømt når dere flytter ut.

Vi møter deg med nøklene mellom kl. 15:00 og 23:00. Vi vil sende deg en sms med adressen til din leilighet dagen før ankomst. Ring oss på +47 48 60 53 33 når du kommer frem til leiligheten og en av våre hyggelige ansatte vil komme å møte deg for å gi deg nøklene, signerer leiekontakten og gir deg en omvisning i leiligheten.