Mens du bor her

Nei, vi er ikke et hotell og skifter kun sengetøy og håndklær ved opphold over 10 dager. Dette er da inkludert i den ukentlige vasken av leiligheten. Det er vaskemaskin i alle leiligheter så det er enkelt å vaske håndklærne selv om du ønsker det.

Nei, vi tillatter ingen fester i våre leiligheter. Det skal være stille mellom kl. 22:00 og 08:00.
Ved brudd av reglene sies leietakeren opp umiddelbart. Allerede betalt leie og depositum vil ikke bli tilbakebetalt.

Grønn pose til matavfall: skrell, skrotter, grut, teposer, tilgriset husholdningspapir, matolje/frityrolje, bein og matrester generelt (IKKE: avskårne blomster og potteplanter, hageavfall, kattesand, bleier og matavfall i emballasje)

Blå pose til plastemballasje: harde, myke og rene plastflasker, -kanner, -folie, -poser, -sekker, -begre, -bokser, blomsterpotter (IKKE: skitten eller tilgriset plastemballasje, plastemballasje som har inneholdt farlig avfall, plast som ikke er emballasje f. eks. legoklosser, hagemøbler, kulepenner, leker osv.)

Gjennomsiktig pose til restavfall.

Du kan også sortere papp og papir i en egen container i søppelrommet. Glass og metall kan settes igjen på kjøkkenbenken så kaster vi det for deg.

Det finnes søppelrom i tilknytning til alle bygg hvor vi har leiligheter. Vi forteller deg hvor ditt nærmeste søppelrom er ved innsjekk. Det skal også henge en beskrivelse av dette i leiligheten.

Platous Gate 29 og Mandallsgate 14: Søppelrommet er ved siden av inngangspartiet til Platous Gate 29.

Platous Gate 31/33: Søppelrommet er ved siden av inngangsdøren til Platous Gate 31.

Mandallsgate 10 og 12: Søppelrommet er rett til høyre utenfor porten inn til bakgården.

Mandallsgate 16: Søppelrommet er rundt hjørnet til høyre når du kommer ut av inngangen.

Mandallsgate 18: Søppelrommet er rett ved siden av inngangsdøren ved siden av Stamina Key.

Rubina Ranas Gate 3: Søppelrommet er den andre grå døren til venstre når du kommer ut utgangsdøren.

Rubina Ranas Gate 6/10/12: Søppelrommet er rett utenfor porten inn til bakgården.

Rubina Ranas Gate 9/14: Søppelrommet er rett ved siden av inngangspartiet til Rubina Ranas Gate 9.

Hvis du har problemer med å finne frem, ta kontakt med oss på +47 21 38 01 88 eller +47 48 60 53 33.

 

Ved alle opphold vil leiligheten bli vasket etter leietakeren har flyttet ut. Dersom du bor hos oss i over 10 dager vil du få en ukentlig vask av leiligheten. Normalt sett vil leiligheten bli vasket på samme ukedag som du flyttet inn (det blir ikke gjennomført ukentlig vask på helgedager). Ukentlig vask inkluderer skifte av håndklær og sengetøy.

Forsøk først å restarte både modemet og routeren ved å trekke ut strømkabelen til begge boksene. Vent så i ca. 30 sekunder før du først kobler til modemet. Vent til modemet har startet opp før du kobler til routeren. Dersom dette ikke fungerer kan du ta kontakt med kontoret på telefon +47 21 38 01 88 eller +47 48 60 53 33.