Annet

Ja, vårt kontor er åpent alle dager fra kl. 09:00 til kl. 23:00. I åpningstiden kan vi nås på tlf. +47 21 38 01 88 eller tlf. +47 48 60 53 33, og på mail post@bjorvika-apartments.no.

Det ligger en Rema 1000 butikk mellom inngangen til Platous Gate 31 og 33. Det finnes også en Meny ved Grønland T-bane samt både en Kiwi, Joker og Coop på Oslo Sentralstasjon.

Per dags dato har vi dessverre ingen lademuligheter tilknyttet de parkeringsplassene vi disponerer. Det finnes for øvrig parkeringsplasser med lademuligheter i nærheten.

Vi disponerer et antall parkeringsplasser i garasjekjelleren under boligbyggene. Disse er det mulig å leie for kr. 180 per natt. Merk at vi kun har et begrenset antall så det er lurt å forhåndsbestille parkering for å være sikret plass. Det er også parkeringsmuligheter tilknyttet bussterminalen.

Vi har kart med oversikt og veibeskrivelse til alle våre leiligheter. Send en forespørsel til post@bjorvika-apartments.no så sender vi deg en oversikt på mail.

Vi har en avtale med et securitas firma som heter Proff Security. De kan når på tlf. +47 40 10 23 33 hele døgnet. Vennligst merk at Proff Security kun svarer på henvendelser rundt sikkerhet og ordensforstyrrelser. De kan ikke bistå med problemer i leiligheten, nøkler etc. Da må du ta kontakt med vårt kontor i åpningstiden.

Vårt kontor ligger i Schweigaards Gate 15B bak trappen som går opp til gangbroen over jernbaneskinnene. Våre åpningstider er mellom kl. 09:00 og kl. 23:00 alle dager.

Oslo lufthavn, Gardermoen: Den raskeste måten å komme seg til/fra Gardermoen på er med Flytoget. Det går også lokaltog og flybusser. Les mer her.

Moss lufthavn, Rygge: Det går både tog og flybusser til/fra Rygge hver time. Les mer her.

Sandefjord lufthavn, Torp: Det går shuttle-busser fra flyplassen til Torp-stasjon hvor det går lokaltog. Det er også bussforbindelse til Oslo med Torpekspressen. Les mer her.

Ja, vi kan tilby både ekstraseng og babyseng. Det er mulig å bestille sengeplass til 1 ekstra person i hver leilighet. Ekstraseng koster kr. 250 per natt og barnseng koster totalt kr. 450.

Nei. Vi leier ut leiligheter med fullt utstyrt kjøkken tilpasset selvhusholdning. Dersom du ikke ønsker å lage frokost finnes det flere fine kafeer i nærheten som tilbyr rundstykker og annen frokostmat.

Av allergihensyn tillater vi dessverre ikke kjæledyr i våre leiligheter.