Bjørvika Apartments - Leiligheter til leie

I en nyetablert og spennende bydel under utvikling tilbyr Bjørvika Apartments et midlertidig hjem for deg som ønsker frihet så vel som komfort.
Bjørvika vokser frem som en av hovedstadens mest attraktive bydeler og hos oss kan du oppleve et urbant bymiljø i en ny, moderne og sentral leilighet med attraksjoner slik som Operahuset kun ett steinkast unna.
Bjørvika Apartments tilbyr eksklusive leiligheter i Oslo, på begge sider av jernbanen i Operakvarteret og i Teaterkvartalet.

Den sentrale beliggenhet gjenspeiler seg også i kort gåavstand fra både Oslo S og Bussterminalen.
Etter å ha tilbrakt timer på fly og senere på buss eller tog er det godt å vite at leiligheten kun er en 5-10 minutters gåtur unna togstasjon og bussterminal.

Våre leiligheter for korttidsleie passer godt for deg som reiser alene, sammen med kjæreste, venn eller kollega. Vi har også leiligheter til leie som passer for familier eller grupper.
Hos oss har du valget mellom tre forskjellige leilighetstyper med ett-, to- eller tre soverom.
Ekstraseng eller babyseng kan plasseres i leiligheten etter behov mot en ekstra kostnad. Alle bygg har heis som gir enkel tilgang til etasjene.
Den som er glad i å nyte en kopp kaffe i morgensolen kan være interessert i å vite at de fleste av våre eksklusive leiligheter i Oslo har privat balkong, i tillegg til at hvert bygg har felles takterrasser som selvfølgelig også kan benyttes. 

logo-big