Leilighetshotell i Trondheim sentrum

Bjørvika Apartments har holdt på med utleie av leiligheter i mer enn 10 år, og tilbyr i dag nærmere 300 leiligheter for utleie. Leilighetene i Trondheim ligger på Solsiden, som er så sentrumsnært som det går å bo i Trondheim. Her har du alt du trenger av fasiliteter som matbutikker, restauranter, caféer, treningssentere, butikker og mye mer. Vårt tilbud er så og si som et leilighetshotell, men i stedet for å ha alle leilighetene i ett og samme bygg, så har vi alle våre leiligheter i et område, fordelt på flere bygg. Dette gir deg som gjest en mye større fleksibilitet i forhold til hvor du ønsker å bo, såvel som budsjett. Ønsker dere å bo sammen? Ikke noe problem! Alle våre leiligheter ligger i samme område, og vi har svært mange leiligheter i de byggene vi holder til i. Dette gjør at vi kan tilby alle som ønsker det, å bo i samme bygg eller i samme område.

Leilighetshotell i Trondheim

Hvor i Trondheim ligger leilighetene?

I Trondheim har vi leiligheter på Solsiden, vist på kartet under. Solsiden er av mange definert som sentrumskjernen i Trondheim. Her finner du alt det du trenger av butikker, restauranter, kjøpesenter, caféer, treningssentere og mye mer. Det er gangavstand fra togstasjonen eller en av de mange bussholdeplassene som går rundt hele Solsiden-området. Ønsker du å leie parkeringsplass i garasje tilbyr vi det også. I Trondheim tilbyr vi leiligheter for utleie med både 1, 2 og 3 soverom.

Kortidssleie Trondheim, Solsiden
Korttidsleie Trondheim
Korttidsleie Trondheim, Solsiden
Korttidsleie Trondheim, Solsiden

Hvor mye koster det å leie leilighet i Trondheim?

De aller fleste som bor hos oss er bedriftskunder som har avtale med oss, men vi leier også ut til privatpersoner og turister. Er du en bedrift som ønsker å inngå en bedriftsavtale kan du ta kontakt med oss her. For opphold med varighet opp til 30 netter har vi en dynamisk prismodell, slik du kanskje kjenner til fra hoteller og lignende. Våre dynamiske priser er alltid oppdaterte ved booking via våre nettsider eller du kan forespørre pris via telefon på + 47 21 38 01 88 eller ved å sende epost til post@bjorvika-apartments.no. For opphold over 30 netter har vi faste priser. Det er forskjellige priser for leiligheter med 1, 2 eller 3 soverom, og det er forskjellige priser på de fire forskjellige lokasjonene. Kontakt oss for å få priser på den leiligheten i Trondheim som passer for deg, samt din lengde på oppholdet. Prisene som oppgis er alltid pris per døgn.

Våre faster priser blir lavere jo lenger du bor.
Intervaller:

Under 30 dager, dynamiske priser.
30 – 60 dager.
60 – 90 dager.
90 – 180 dager.
180 dager +

Hva er inkludert i leieprisen?

Alle leilighetene er møblerte og utstyrt med alt du trenger. Det er åpen planløsning med stue og kjøkken, kjøleskap med fryser og oppvaskmaskin. Kjøkkenet inneholder alt du trenger av utstyr for å lage egen mat. Vi har alltid separate soverom og ingen studio-leiligheter. Basert på 10 års erfaring med utleie av leiligheter vet vi at gjestene våre ønsker separate soverom. Vår booking-avdeling er alltid tilgjengelig, med åpningstider fra 09.00 – 21.00 alle dager hele året. Etter kl. 21.00 er alltid vektertjenesten tilgjengelig, slik at du alltid har noen å kontakte om det skulle være noe. Ukentlig vask er inkludert i leieprisen, samt skifte av håndklær og sengetøy. Det er vaskemaskin på badene (ingen fellesvaskerier e.l.). Det er også inkludert en startpakke ved ankomst med de aller mest nødvendige tingene du trenger, slik som toalettpapir, vaskepulver, håndsåpe osv.

Du har også din egen private høyhastighets wifi-linje og kabel-TV med 40-60 kanaler. Privat internettlinje er en kjempefordel med tanke på IT-sikkerhet, hastighet og stabilitet. Så du skal jobbe hjemmefra, streame musikk, video eller game så har vi god nok internettlinje for deg.

Alle leiligheter er i nye bygg/boligprosjekter, som følger dagens standard hva gjelder brannsikkerhet, lydisolering, vinduer/belysning, gode planløsninger og ventilasjon. Heis i alle bygg og oppganger og alle leiligheter har balkong. Kort vei til matbutikker, kafeer, restauranter, shoppingmuligheter osv. Kort vei til kollektivtransport som tog/flytog, buss og trikk. Mulighet for egen bodplass, parkering og postkasse.

Vi møter alle leietakere og viser dem til leiligheten, går gjennom hvordan de forskjellige tingene fungerer, får de opp og stå med internett, TV osv., slik at alt er enkelt og greit for gjesten fra første stund.

Med andre ord, alt er inkludert i leieprisen, fremt du ikke ønsker å kjøpe noen av våre ekstratjenester som leie av parkeringsplass e.l.

Korttidsleie av leiligheter i Trondheim –  hvor lenge kan du leie?

Alle våre leiligheter kan leies på korttidsleie, fra ett døgn og oppover, så det er kun behovet ditt som avgjør hvor lenge du blir. Vi har mange gjester som bor et døgn, flere dager av gangen, uker, måneder eller år. Du kan enten booke oppholdet ditt selv på våre nettsider, eller du kan ta kontakt med oss på telefon eller epost for å få pris på ditt korttidsleie opphold i Trondheim.

Er dette det samme som AirBnb i Trondheim?

Bjørvika Apartments er en profesjonell aktør som har holdt på med utleie av leiligheter i mer enn 10 år. Til forskjell fra AirBnb, hvor utleieren i de aller fleste tilfeller er en privatperson, har vi bygget en organisasjon med booking-avdeling, vaktmestere, vaskere, administrasjon og mye mer, som hele tiden sørger for at våre gjester er fornøyde. Våre gjester leier med andre ord ikke en leilighet av en privatperson, hvor det kanskje er private ting i leilighetens skuffer og skap og varierende kvalitet og standard på alt fra selve leiligheten, til møbler, interiør og inventar. Hos oss trenger du ikke å lure på om det er rent eller om vi står klare med nøkkelen når du kommer, det er en selvfølge. Vi er en forutsigbar leverandør med et standardisert og trygt konsept konsept for utleie av leiligheter som er basert på høy kvalitet og god service.

2, 3 og 4 roms leiligheter i Trondheim

På alle våre lokasjoner kan du velge mellom en leilighet med 1, 2 eller 3 soverom, også kalt 2 roms, 3 roms eller 4 roms leiligheter. Vårt konsept er standardisert og leilighetene er så og si likt innredet. Dette gjør det forutsigbart for deg som er gjest, fordi du vet hva du kan forvente deg før du kommer. Du kan se hvilke leilighetstyper vi tilbyr og se bilder av de forskjellige leilighetstypene her.

Leiligheter med sikkerhet i fokus

Vi vet at sikkerhet er viktig når du skal leie leilighet for korte eller lengre perioder. Alle våre leiligheter er derfor egne brannceller, det er sprinkelanlegg og felles brannvarslingsanlegg, oppmerkede rømningsveier i gangene og komfyrvakt på komfyrene. I tillegg ligger vårt kontor/resepsjon ca. 5 minutter gange unna alle våre leiligheter og vi er tilgjengelige alle dager hele året fra 09.00 – 21.00. Etter kl. 21.00 har vi avtale med vektertjeneste som også kan kontaktes om det skulle være noe.

Leilighet for bedrifter i Trondheim / bedriftsleilighet i Trondheim

Veldig mange av de som bor hos oss, bor i forbindelse med sin jobb. Dette er typisk ansatte som jobber på et prosjekt i en annen by enn den de bor i til vanlig, konsulenter eller innleid arbeidskraft/ekspertise fra andre byer eller andre land, som trenger et sted å bo for den perioden de skal jobbe. For noen er behovet for et par dager, for andre er det noen uker, eller det kan være måneder eller år. Bjørvika Apartments har tilbudt leiligheter for bedrifter i mer enn 10 år, og vi har opparbeidet oss svært mye erfaring, slik at vi kan tilby et godt tilbud for bedriftsleiligheter i Trondheim. Kanskje skal du flytte permanent til Trondheim, men du trenger en midlertidig bolig frem til du finner en mer permanent løsning, da har vi gode løsninger for deg.