Apartments

Fire Soverom – Frognerveien 1, Oslo - Frogner


meeting_room 4 hotel 8

Det er alltid hyggelig å kunne bo sammen med de en er på tur med, og i vår fire soveroms leilighet har du muligheten til dette. Med fire soverom er det plass til hele åtte personer. Her får du muligheten til å bo midt i Frogners koseligste område. Med et bredt tilbud av restauranter, barer, cafeer, turområder og parker. Bo midt i byen uten sjenerende støy.

Etter en lang dag med reising kan du komme hjem og slappe av i stuen eller ta deg en powernap i sengen din, den er oppredd og klar til du kommer. Er du ekstra sliten kan du legge deg i badekaret med noe godt i glasset, eller slenge deg på sofaen foran tv-en. Det er også alltid gratis Wi-Fi i våre leiligheter. Er det noen som vil se på tv, mens du vil slappe av? Da er det bare å ta seg opp på hemsen som er i leiligheten. En perfekt og koselig sone for å koble av litt.

Når en er mange som reiser sammen er det ikke alltid like lett å få bord på en restaurant. Dette har vi selvfølgelig tenkt på og har derfor innredet spisestuen med langbord slik at du kan lage middag til alle du er glad i. Kjøkkenet er fullt utstyrt og har alt du trenger for det perfekte måltid. Når dere er ferdige å spise kan dere bare sette alt i oppvaskmaskinen som er integrert i kjøkkenet. Skulle du være uheldig å søle på klærne dine i løpet av dagen, ingen problem, det er en vaskemaskin på badet som tar hånd om dette.

Prisen inkluderer tv, internett, strøm, varmtvann og vask ved utsjekk. Det er også både sengetøy og håndklær i leiligheten. Den er også utstyrt med vaskemaskin, oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn og mikrobølgeovn. I bygget har du også tilgang på bagasjerom dersom du ønsker å oppbevare bagasje enten før du sjekker inn eller før du skal dra.


Facilities

Cleaning
Self Check-in
Kitchen
Sheets & Towels
Wifi
Washing Machine
Furnished