Vi leier ut leiligheter i bydeler i spennende utvikling. Tilbudet er perfekt for deg som er på jakt etter et midlertidig hjem, enten du har behov for langtidsleie eller korttidsleie. Samtlige leiligheter er moderne, fullt møblert og utstyrt med det du måtte trenge. Sengetøy, håndklær og ukentlig vask er inkludert i prisen.

Lei fullt utstyrte leiligheter sentralt i byen

Når du først er på plass kan du lage mat på det fullt utstyrte kjøkkenet, trakte kaffe og riste brød. Maten kan spises mens du jobber, eller du kan sitte på balkongen og nyte utsikten. Vi har selvsagt private internett-linjer med høy hastighet, da vi vet at det er viktig for mange av våre kunder å alltid være tilgjengelig.

Korttidsleie i Oslo, Bergen og Trondheim – eksklusive pendlerleiligheter

De typiske kundene våre er prosjektansatte som skal jobbe en kortere periode i Norge, expats som behøver et sted fram til de har etablert seg, boligkjøpere som er mellom to boliger, boligeiere som gjør større oppussingsprosjekter hjemme, eller forsikringskunder som har vært uheldig å få skade på leiligheten sin.

Bjørvika Apartments ble startet i 2009, og har drevet med utleie av leiligheter siden det. Vi har mer enn 40 ansatte, og nærmere  300 leiligheter i Oslo, Bergen og Trondheim