Oslo

Bjørvika Apartments leier ut leiligheter rundt Teaterkvartalet, mellom Schweigaards Gate og Grønlandsleiret, i Operakvarteret på sjøsiden av Oslo S og på Sørenga på Sørengkaia.

I tillegg til den korte avstanden til Oslo S og Bussterminalen finnes også holdeplasser til byens kollektivtilbud i umiddelbar nærhet, så veien til byens mange attraksjoner er ikke lang.

Alle våre leiligheter i Oslo ligger i hyggelige omgivelser med matbutikker og restauranter like ved. Velger du en leilighet i Teaterkvartalet ligger Rema 1000 beleilig plassert mellom inngangen til Platous Gate 31 og 33. Har man glemt noe til søndagsfrokosten er det en Joker i Schweigaardsgate som er åpnet alle dager. Ønsker du å bevege deg ut av leiligheten for å nyte et av dagens måltider kan Teaterplassen by på alt fra gode kafé-opplevelser, italienske fristelser, til mat av den litt mer glamorøse sorten. Er du lysten på noe godt i glasset kan Oslo Mekaniske Verksted by på romslige lokaler med god atmosfære samt en koselig uteservering. Er du derimot interessert i våre leiligheter i Operakvarteret finnes et bredt utvalg av matbutikker og noen av landets mest kritikerroste spisesteder i umiddelbar nærhet. Restauranter som Nodee, Vaaghals og Stock ligger side om side i Dronning Eufemias gate. Ønsker du å bo enda nærmere sjøen kan vi anbefale leilighetene våre på nye og spennende Sørenga. Ta deg en rusletur langs promenaden, og spis en sen frokost på en av Sørenga’s mange cafeèr og restauranter rett ved sjøen med utsikt direkte til Operahuset og det nye Munch museet. Besøker du leilighetene våre ved sommerstid er det også kort gangavstand til et av Oslo’s mest populære og flotte badeplass på Sørenga. Hele året er det mulig å utforske de gamle ruinene fra middelalderen, da Middelalderparken er i gåavstand fra alle våre leiligheter.

Bergen

Bjørvika Apartments tilbyr et midlertidig hjem ved vannkanten i Bergen sentrum. Våre leiligheter er fullt møblert og utstyrt med alt du måtte trenge under oppholdet, enten det er for en kortere eller lengre periode.
Alle våre leiligheter ligger i Damsgårdssundet, som er et av de mest spennende områdene i Bergen. Industri og skipsverft er byttet ut med boliger, restauranter og havnepromenade. Her kan du nyte varme sommerdager på bryggen, se på interessant arkitektur eller gå friske turer i fjellene. Fra leilighetene er det kun 10-15 minutter å gå til sentrum, via en ny havnebro som gjør sentrumsturen kort og effektiv. Bergens bybane er også i gåavstand fra våre leiligheter, om man ønsker å oppleve vakre Bergen fra skinnene. Bybanen tar deg dit du vil på kort tid.
Den nye, spennende bydelen inviterer til et godt og avslappet opphold, med torg, havnepromenade, kaféer, restauranter og butikker i umiddelbar nærhet.
Ta en avslappende søndagstur fra havnepromenaden i Damsgårdssundet som leder deg rundt indre Puddefjord og Store Lungegårdsvann. Er du en av de som liker å få med seg morgenens gry, er Ulriken en nydelig plass å se soloppgangen. Kjøp deg lokal sjømat fra en av de nære butikkene som kan nytes ferskt på brygga en lun sommerkveld. Turstier i området er også godt egnet til sykkel om man ønsker en litt mer fartsfylt tur.

Trondheim

Våre leiligheter ligger på Solsiden i Trondheim. De er sentrale, moderne, og fullt møblert for å gjøre oppholdet ditt så komfortabelt som mulig. Leilighetene våre ligger i umiddelbar nærhet til vakre Nedre Elvehavn og havpromenaden Solsiden. Spaser langs elven og nyt de historiske, koselige gatene. Området har også store parkeringshus, museum og det tidligere Dokkhuset brukes nå som konserthus for jazz og kammermusikk. Rett ved siden av Dokkhuset, kan du nyte ett av bydelens nye tilskudd; Dokkparken. Denne kulturparken passer utmerket til piknik for både store og små.
Solsiden er et eget, svært populært og yrende område midt i hjerte av Trondheim hvor du kan oppleve det beste byen har å tilby av både matkultur, shopping, folkeliv og natteliv. Spis en utendørs lunsj på havnepromenaden, og velg alt imellom lokal sjømat til spennende asiatisk fusion rett ved leiligheten din. Ta en titt innom Trondheims største kjøpesenter «Solsiden» rett rundt hjørnet, og nyt en lokal konsert på en av Solsidens mange lokale, unike puber. Bruk søndagen til å oppleve storslagne Nidarosdomen, som kun er en 10 minutters gåtur fra våre leiligheter, eller hopp på bussen ved en av de nære busstoppene. Føler du deg litt mer eventyrlysten er turen kort til fjell, fjord samt Norges største innendørs bad som er sommervarmt hele året; Pirbadet. Der du kan nye nærheten og utsikten til sjø, vær og vind og ikke minst Munkholmen.


Relaterte artikler