Midt i flytting, oppussing eller fått skade på boligen? Vi har utleieleilighetene som passer for deg

Bjørvika Apartments er et komfortabelt, midlertidig hjem midt i hjertet av byene Oslo, Bergen og Trondheim.

Hvis brann, vannskader eller andre type skader har gjort boligen din ubeboelig i en periode, kan Bjørvika Apartments tilby behagelige utleieleiligheter i både Oslo, Trondheim og Bergen til deg og familien. Leilighetene er moderne, fullt møblerte og utstyrt med alt du måtte trenge.

Når familiehjemmet plutselig blir ubeboelig, er det ofte en stor påkjenning for alle involverte. De første spørsmålene som melder seg er gjerne «hva gjør jeg nå?»  og «hvilken forsikring skal jeg forholde meg til?». Da er det godt å ha tilgang på erfarne folk som kan bistå med alt det praktiske.

– Vi kan være behjelpelige med å navigere i jungelen av informasjon, da vi kjenner både regelverket og forsikringsdekningen. I tillegg er vi fleksible, noe kundene våre setter stor pris på. Er det krise, kan vi ordne det så du får flyttet inn på dagen, sier daglig leder i Bjørvika Apartments, Ole Henrik Engen.

Utleieleiligheter med ett, to eller tre soverom

Bjørvika Apartments er også et ypperlig alternativ hvis du er midt i oppussing eller restaurering, eller befinner deg i en hektisk flytteperiode og venter på overtakelse av en ny bolig.

Tilbudet består av leiligheter med ett, to eller tre soverom i Oslo, Bergen og Trondheim. Leilighetene med to soverom er et perfekt valg for tre til fire personer, mens enhetene med tre soverom egner seg best for en større familie eller gruppe.

Oslo: Alle leilighetene ligger i henholdsvis Teaterkvartalet, Operakvarteret og på Sørenga. Teaterkvartalet er det mest familievennlige alternativet, med tilgang til parkering i kjelleren og heis til døra.
Bergen: Alle våre leiligheter ligger i Damsgårdssundet, med ca 10 min. gange til Bergen sentrum. Mulighet for leie av parkering i kjeller, samt heis i alle bygg.
Trondheim: Våre leiligheter ligger i Trenerys gate 4 -7, Dyre Halses gate 10 eller Verfsgata 1C, og ligger i umiddelbar nærhet til Nedre Elvehavn og havpromenaden Solsiden. Det er et offentlig parkeringshus i området.

I samtlige leiligheter får du blant annet:

  • Ukentlig skift av sengetøy og håndklær, samt vask av leiligheten.
  • Fullt utstyrt kjøkken med mikrobølgeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin.
  • Flislagt bad med egen vaskemaskin.
  • Soverom med seng(er) av høy kvalitet fra merket Wonderland.
  • God skapplass med kleshengere i både gang og på soverom.
  • Stue med trivelig spiseplass, sofa og flat screen-TV. WiFi er selvsagt inkludert i prisen.
  • Heis i hver oppgang sørger for enkel adkomst til etasjene både fra gateplan og garasjekjeller.
  • Tilgang til parkering.
  • Flertallet av leilighetene ligger i de høyere etasjene, og fra den private balkongen kan du nyte utsikten mot gamlebyen eller sentrum.
  • Tilgang til bod hvis ønskelig.

Har du fått skade på boligen eller venter du på overtakelse av en ny bolig? Vi hjelper deg gjerne med å finne leiligheten som passer best for deg i en mellomfase. Kontakt oss, så kommer vi tilbake til deg så raskt som mulig.

[contact-form-7 id=»298″ title=»Contact me NO»]