Dette bør du se, gjøre og spise når du bor på Bjørvika Apartments i Oslo

Utforsk hjertet av hovedstaden.

Bjørvika Apartments leier ut leiligheter i Oslo til både bedrifter og privatpersoner. De eksklusive midlertidige hjemme ligger i sentrum av hovedstaden, i Teaterkvartalet, Operakvarteret og på Sørenga. Her ligger alt til rette for at du kan nyte det beste Oslo har å by på av kultur, shopping og gode matopplevelser.

– Leilighetene våre ligger i en spennende bydel med gangavstand til det meste. Hos oss får du oppleve et urbant bymiljø med attraksjoner som Operahuset kun ett steinkast unna, forteller daglig leder i Bjørvika Apartments, Ole Henrik Engen.

– Andre lokale perler som er verdt å nevne er Munch-museet, Middelalderparken og Botanisk Hage, som alle er ypperlige alternativer til rekreasjon, spennende kulturopplevelser og nydelig mat, utdyper han.

Tjuvholmen, Karl Johan og Bogstadveien

Bjørvika Apartments har drevet med utleie i Oslo i over 10 år, og har mange gode tips til hva du bør se, gjøre og spise når du bor hos dem. Her kommer noen av opplevelsene som gjør Oslo-oppholdet til en suksess, enten du leier leilighet i forbindelse med jobb, ferie eller flytting.

Utvalget på Aker Brygge og Tjuvholmen varier fra det helt ekslusive, som Hanami, til det mer uformelle som Rorbua og Café Sorgenfri. Her ligger også flere av byens beste fiskerestauranter, for deg som har lyst på en uforglemmelig sjømatopplevelse.

Bogstadveien byr på et stort mangfold av butikker, med tradisjonelle high end-butikker, spesialforretninger og spennende konseptløsninger. Her kan du velge og vrake mellom over 60 restauranter, kafeer og delikatessebutikker, som kan tilby smaker fra hele verden.

Skal du på shopping i Oslo sentrum, er det selvsagt lite som slår utvalget på Karl Johan, Norges største handlegate. Her finner du blant annet EGER, et inspirerende varemagasin med eksklusive og trendy merkevarer fordelt på 22 ulike konsepter.

Teaterplassen, Operakvarteret og Barcode  

Teaterplassen by på alt fra gode kafé-opplevelser og italienske fristelser, til mat av den litt mer glamorøse sorten. Er du lysten på noe godt i glasset, har Oslo Mekaniske verksted romslige lokaler med god atmosfære og en koselig uteservering.

I Operakvarteret kan du oppdage et bredt utvalg av matbutikker og spisesteder kun 200 meter unna leilighetene. Er du for eksempel lysten på Spansk tapas, anbefaler vi å ta turen innom Serrano’s Bodega som ligger i umiddelbar nærhet.

Barcode ligger midt i smørøyet og byr på slående arkitektur, gode restauranter, butikker og gallerier. Det er et fristende alternativ dersom du ønsker å ha mange valgmuligheter innen gangavstand.

Vil du vite mer om vårt utleietilbud?

Veien til byens mange attraksjoner er ikke lang når du bor på Bjørvika Apartments. Er du interessert i å finne ut mer om vårt utleietilbud, og hva vi kan tilby din bedrift, eller deg som har behov for et midlertidig hjem i forbindelse med flytting, oppussing eller forsikringsskade? Kontakt oss gjerne.

[contact-form-7 id=»298″ title=»Contact me NO»]