Leiligheter

Tre Soverom – Frognerveien 1, Oslo - Frogner


meeting_room 3 hotel 6

Velkommen til Frogners flotteste tre soveroms leilighet. Ta med familien eller vennegjengen på en Oslotur i eksklusive omgivelser.

I tillegg til å ha tre soverom har den også flislagt bad med vaskemaskin og fullt utstyrt kjøkken. Med andre ord, alt du trenger. Er du sliten etter en lang reise kan du legge deg rett i en av de deilige, nyoppredde sengene eller ta deg en dusj. Håndklærne ligger klare til deg på badet.

Et steinkast fra leiligheten finner du Tjuvholmen og Aker Brygge. Et område fullt av kule bygninger, restauranter og barer. Hvis kunst er mer din greie kan du ta turen til Astrup Fernley museet som ligger på Tjuvholmen. Fra Aker Brygge kan du ta båten til Oslo Fjordens mange sjarmerende øyer. På båtturen kan du også stoppe innom KonTiki- og Polarskip museet.

Etter en lang dag rundt om i byen er det deilig å komme hjem, og i leilighetene våre får du faktisk følelsen av å være hjemme. Det er flere matbutikker i nærheten, også mindre spesielle matbutikker for deg som er glad i det litt spesielle. Lag din egen mat i leiligheten, kjøkkenet er nemlig fullt utstyrt. Oppvasken trenger du heller ikke tenke på, den tar oppvaskmaskinen seg av.

I tillegg er det også gratis Wi-Fi i alle leilighetene, dermed kan du enkelt jobbe hjemmefra eller planlegge dagene dine med hensyn til været.

Prisen inkluderer tv, internett, strøm, varmtvann og vask ved utsjekk. Det er også både sengetøy og håndklær i leiligheten. Den er også utstyrt med vaskemaskin, oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn og mikrobølgeovn. I bygget har du også tilgang på bagasjerom dersom du ønsker å oppbevare bagasje enten før du sjekker inn eller før du skal dra.

 


Facilities

Rengjøring
Kjøkken
Sengetøy og håndklær
Wifi
Vaskemaskin
Møblert