Leiligheter

To Soverom – Frognerveien 1, Oslo - Frogner


meeting_room 2 hotel 3

Nye romslige to soveroms leiligheter med en dobbeltseng og en enkeltseng. Perfekt for en familie på tre eller vennegjengen! Våre eksklusive leiligheter vil gi dere en følelse av å bo herskapelig, men også urbant. Midt i blinken for de som ønsker det lille ekstra.

Leiligheten ligger super sentralt, midt på Solli Plass, blant koselige restauranter og barer. Det er flere flotte turmuligheter i området, blant annet Slottsparken og Bygdøy. Rett over gaten ligger også Nasjonalbiblioteket. Her kan du sitte for å jobbe, lese eller bare nyte stillheten.  Det er også svært gode kollektive forbindelser i området. Både trikk og buss 15 meter fra leiligheten. Den ligger også i gangavstand til T-banestasjonen ved National Teateret.

Prisen inkluderer tv, internett, strøm, varmtvann og vask ved utsjekk. Det er også både sengetøy og håndklær i leiligheten. Den er også utstyrt med vaskemaskin, oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn og mikrobølgeovn. I bygget har du også tilgang på bagasjerom dersom du ønsker å oppbevare bagasje enten før du sjekker inn eller før du skal dra.


Facilities

Rengjøring
Self Check-in
Kjøkken
Sengetøy og håndklær
Wifi
Vaskemaskin
Møblert