Disse fasilitetene gjør bedriftsoppholdet komfortabelt

Få hjemmefølelsen når du bor borte.

Bjørvika Apartments tilbyr et midlertidig hjem for deg som ønsker frihet så vel som komfort, i nyetablerte og spennende bydeler i Oslo, Bergen og Trondheim. Etter å ha leid ut leiligheter til bedrifter i over 10 år, er daglig leder Ole Henrik Engen overbevist om at komfort utgjør hele forskjellen under et slikt opphold.

– Våre kunder er gjerne prosjektansatte som skal jobbe en kortere periode i disse tre byene. Da er det stikkord som behagelig, praktisk og sentralt som veier tyngst. Her er vi blant de beste i bransjen, sier han.

Mer plass og større frihet

Engen erfarer at det er viktig å kunne opprettholde dagligdagse rutiner når du bor borte i forbindelse med jobb. Ved å leie en leilighet, får du både mer plass og større frihet enn du ville gjort på et hotellrom.
Utleieleilighetene til Bjørvika Apartments i Oslo ligger i henholdsvis Teaterkvartalet, på Sørenga og i Operakvarteret. Samtlige er lyse og moderne midlertidige hjem, med balkong og fin utsikt, der du kan velge mellom ett, to eller tre soverom.

Utleieleilighetene til Bjørvika Apartments i Bergen ligger i Damsgårdssundet. Leilighetene er i nærhet til sjøen, plassert i helt nye og moderne bygg. De fleste leiligheter har tilhørende balkong og fin utsikt. Du kan velge mellom ett, to eller tre soverom.

Utleieleilighetene til Bjørvika Apartments i Trondheim ligger henholdsvis ved Nedre Elvehavn og Solsiden. Leilighetene er sentrale, og i nærheten til sjøen. Det er tilhørende balkong i alle leiligheter, og du kan velge mellom ett eller to soverom.

– Vi gjør alltid vårt beste for at du skal få et problemfritt opphold. Ukentlig skift av sengetøy og håndklær, samt vask av leiligheten, er inkludert i prisen. Det samme er selvsagt WifI. I tillegg gir det en økt trygghet at vi alltid er tilgjengelige for kundene våre, forteller Engen.

Som å bo hjemme

Uavhengig av hvilket område eller by du ønsker å bo i, har leilighetene til Bjørvika Apartments generøst utstyrte kjøkken, med oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap. Det er god skapplass og kleshengere i både gang og soverom.

I boligene finner du også bad med vaskemaskin, og soverom med dobbeltseng av høy kvalitet fra merket Wonderland. Matbutikker, treningssentre og restauranter ligger rett utenfor døren til alle leilighetene i alle tre byer.

– Vi tilbyr til og med en “startpakke” med nødvendigheter som vasketabletter, oppvaskkost og doruller. Her er alt klart og du behøver egentlig bare å ta med tannbørsten, spøker Engen.

Svært sentral beliggenhet

Den daglige lederen erfarer at kundene til Bjørvika Apartments ofte verdsetter at leilighetene er romslige og hjemmekoselige, slik at det er enkelt å ha venner eller familie på besøk.

– Ikke minst er det en stor fordel at utleieleilighetene våre ligger i vanlige boligbygg med enkel tilgang til parkering, slik at man har adkomst til etasjene både fra gateplan og garasjekjeller. Det er heis til alle leiligheter, forteller han.

Husk at det enkle ofte er det beste under et bedriftsopphold i Oslo, Bergen eller Trondheim. Beliggenheten til alle Bjørvika Apartments sine leiligheter er svært sentral i alle byer, og du har tilgang til et bredt kollektivtilbud like utenfor døren.

Nyt fritiden i hjertet av Oslo, Bergen og Trondheim

Det skader heller ikke å ha et godt kultur- og mattilbud like utenfor døren, slik at man kan nyte alt de tre byene har å by på mellom slagene.

– Bjørvika er i ferd med å bli en av Oslos mest attraktive bydeler. Her kan man få mye ut av kvelder og helger i et trivelig bymiljø, med attraksjoner som Operahuset kun et steinkast unna, forteller Engen. Nedre Elvehavn/Solsiden er midt i smørøyet av alt Trondheim har å tilby, og innen gåavstand til byen største severdigheter som Nidarosdomen. Damsgårdsundet i Bergen er en ny og spennende bydel som tilbyr alt du skulle trenge i umiddelbar nærhet, og er kun en 10 minutters gåtur unna Bergens yrende sentrum.

Trenger firmaet ditt overnatting til ansatte i forbindelse med prosjekter, kurs eller flytting? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi skreddersyr mer enn gjerne et tilbud til din bedrift.

[contact-form-7 id=»298″ title=»Contact me NO»]