Fem gode grunner til å velge utleieleiligheter fra Bjørvika Apartments

Derfor er disse utleieleilighetene er et ideelt valg for bedrifter.

Trenger bedriften din overnatting til ansatte i forbindelse med langtidsprosjekter, kurs eller flytting? Bjørvika Apartments har leid ut eksklusive leiligheter i sentrum av Oslo i over ti år, og har de siste årene ekspandert til Bergen og Trondheim, og har lang erfaring med å tilrettelegge for både store og små bedrifter.

Utleieleilighetene i Oslo, Bergen og Trondheim ligger i populære bedriftsområder. Her gir vi deg fem gode grunner til at bedriften din bør vurdere å leie leiligheter fra Bjørvika Apartments.

 1. ET TRYGT VALG
  1. Bjørvika Apartments har lang erfaring med utleie til bedrifter, og gjør vårt beste for at du skal få et mest mulig komfortabelt opphold. Sengetøy, håndklær og vask av leiligheten er alltid inkludert i prisen. Du henter ut nøkler på kontoret vårt i Oslo, som ligger kun fem minutter unna leilighetene. I Bergen og Trondheim møter en av de ansatte deg ved din leilighets adresse. I tillegg er våre dyktige ansatte alltid tilgjengelige dersom det skulle være noe. Har du spørsmål underveis i oppholdet, er det selvsagt bare å ta kontakt.
 2. ENKELT OG TILGJENGELIG
  1. Utleie leilighetene ligger i vanlige boligbygg med enkel tilgang til parkering, og man har adkomst til etasjene både fra gateplan og garasjekjeller. Det er et stort pluss hvis man ofte er til og fra i møter, eller skal pendle hjem i helgene. God plass og komfortable møbler gjør det enkelt å få gjester på besøk, noe som ofte er en fordel for dem som bor hjemmefra i lengre perioder.
 3. KOMFORTABELT OG PRAKTISK
  1. Man kan velge mellom ett, to eller tre soverom (*Leiligheter med tre soverom er dessverre ikke tilgjengelig i Trondheim). Du får selvsagt tilgang til gratis WiFi og moderne flat screen-TV. I tillegg har leilighetene våre fullt utstyrte kjøkken, med oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap. På den måten kan man lage alle måltider selv, og nyte dem i hyggelige omgivelser. Bad med vaskemaskin betyr også mer enn man skulle tro under et lengre opphold. For at du skal kunne nyte en god natts søvn, er soverommene innredet med en dobbeltseng av høy kvalitet fra merket Wonderland.
 4. BILLIGERE FOR BEDRIFTEN
  1. Det blir gjerne billigere for bedrifter å leie leiligheter, enn å innkvartere ansatte på hotell over en lenger periode. Bjørvika Apartments har gode bedriftsavtaler, som vi tilpasser i hvert enkelt tilfelle. Vi skreddersyr mer enn gjerne et tilbud basert på dine behov.
 5. SENTRALT OG SPENNENDE
  1. Leilighetene er lokalisert i byenes mest attraktive bydeler. Her kan man nyte fritiden i et trivelig bymiljø, med attraksjoner som Operahuset i Oslo kun et steinkast unna, Nidarosdomen en spasertur unna leiligheten i Trondheim, og en sykkeltur unna Akvariet i Bergen. Du finner gode spisesteder, barer og bakerier like ved. Beliggenheten er meget sentral i alle tre byer, og du får tilgang til et bredt kollektivtilbud like utenfor døren. Alle leilighetene til Bjørvika Apartments har matbutikker og treningssenter like ved, slik at man har mulighet til å opprettholde rutinene i hverdagen.

[contact-form-7 id=»298″ title=»Contact me NO»]