Borte bra, Bjørvika Apartments best

Slik kan du føle deg som hjemme under bedriftsoppholdet.

Når du skal være lenge borte i forbindelse med jobb, finnes det ikke noe viktigere enn å bo komfortabelt og hjemmekoselig. Bjørvika Apartments har leid ut eksklusive leiligheter i sentrum i over ti år, og har lang erfaring med å tilrettelegge for bedrifter.

– Vi er opptatt av at kundene våre skal ha det mest mulig komfortabelt under oppholdet. Det handler om å tilrettelegge for at man kan føle seg som hjemme, men samtidig ha stor frihet i hverdagen, sier Ole Henrik Engen, daglig leder i Bjørvika Apartments.

Komfort som gir hjemmefølelse

Leilighetene til Bjørvika Apartments i Oslo ligger i Teaterkvartalet, på Sørenga og i Operakvarteret, med sistnevnte som det klart mest populære bedriftsområdet.

Leilighetene i Bergen ligger i Damsgårdsundet, ca 10 min. gåavstand fra sentrum.

Leilighetene i Trondheim ligger ved Nedre Elvehavn og Solsiden. Leilighetene er sentrale, og i nærheten til sjøen.  Man kan velge mellom ett, to eller tre soverom, avhengig av om det er mest praktisk å dele bosted med kollegaer, eller å være for seg selv. (*Leiligheter med tre soverom er dessverre ikke tilgjengelig i Trondheim).

– Leilighetene er utstyrt med alt du måtte trenge i hverdagen. De ligger i vanlige boligbygg med enkel tilgang til parkering og kollektivtilbud. Det er et stort pluss hvis man er til og fra i møter, eller skal pendle hjem i helgene, forteller Engen.

Bedrifter blir gjerne tilbudt små rom med sparsommelig lys, et tekjøkken og lite plass å boltre seg på. Ikke minst er det ofte ettromsleiligheter uten separate soverom. Det er ikke tilfellet med Bjørvika Apartments, påpeker Engen.

– Våre leiligheter har komplette kjøkken med alle hvitevarer, egen vaskemaskin og trivelige spiseplasser. God plass og komfortable møbler gjør det enkelt å føle seg som hjemme hos oss.

Billigere for bedriften, mer komfortabelt for ansatte

De typiske bedriftskundene trenger overnatting til ansatte i forbindelse med langvarige prosjekter, workshop eller kurs. Da ser Engen på det som en stor fordel å velge leiligheter fremfor hotellrom.

– Det blir gjerne billigere for bedriften, og mer komfortabelt for de ansatte. Vi har gode bedriftsavtaler som vi tilpasser i hvert enkelt tilfelle, påpeker Engen.
Muligheten til å lage egen mat og vaske klær betyr mer enn man skulle tro under et lengre opphold. Alle leilighetene til Bjørvika Apartments har matbutikker og treningssenter like ved, slik at man har mulighet til å opprettholde rutinene i hverdagen.

– Ikke minst er det plass til å ha gjester på besøk. Det er ofte viktig for dem som skal bo lenge hjemmefra, sier Engen.

Nyt fritiden i hjertet av Oslo, Bergen og Trondheim

Oslo:
Bjørvika er i ferd med å bli en av Oslos mest attraktive bydeler. Her kan man nyte fritiden i et trivelig bymiljø, med attraksjoner som Operahuset kun et steinkast unna. Den sentrale beliggenheten gir også gode muligheter for å samles til en lønningspils, invitere kunder på lunsj eller gå ut og spise «mellom slagene».

– Velger du en leilighet i Teaterkvartalet, kan Teaterplassen by på alt fra gode kafé-opplevelser til italienske fristelser. Er du lysten på noe godt i glasset, har Oslo Mekaniske verksted romslige lokaler med god atmosfære, forteller Engen.

– I Operakvarteret finner du et bredt utvalg av matbutikker og spisesteder rett utenfor døren, der noen av Norges mest kritikerroste restauranter ligger side om side i Dronning Eufemias gate

Bergen:
Alle våre leiligheter ligger i Damsgårdssundet, som er et av de mest spennende områdene i Bergen. Industri og skipsverft er byttet ut med boliger, restauranter og havnepromenade.

-Her kan du nyte varme sommerdager på bryggen, interessant arkitektur eller friske turer i fjellene. Fra leilighetene er det kun 10-15 minutter å gå til sentrum, via en ny havnebro som gjør sentrumsturen kort og effektiv. Bergens bybane er også i gåavstand fra våre leiligheter, om man ønsker å oppleve vakre Bergen fra skinnene. Bybanen tar deg dit du vil på kort tid.

-Den nye, spennende bydelen inviterer til et godt og avslappet opphold, med torg, havnepromenade, kaféer, restauranter og butikker i umiddelbar nærhet.

Trondheim:
De er sentrale, moderne, og fullt møblert for å gjøre oppholdet ditt så komfortabelt som mulig. Leilighetene våre ligger i umiddelbar nærhet til vakre Nedre Elvehavn og havpromenaden Solsiden.

-Solsiden er et eget, svært populært og yrende område midt i hjerte av Trondheim hvor du kan oppleve det beste byen har å tilby av både matkultur, shopping, folkeliv og natteliv. Spis en utendørs lunsj på havnepromenaden, og velg alt imellom lokal sjømat til spennende asiatisk fusion rett ved leiligheten din.

-Ta en titt innom Trondheims største kjøpesenter «Solsiden» rett rundt hjørnet, og nyt en lokal konsert på en av Solsidens mange lokale, unike puber

[contact-form-7 id=»298″ title=»Contact me NO»]